Tungt bygge udstyr er påkrævet i alle dele af verden. Deres efterspørgsel steget endnu mere efter den voksende økonomi i den indiske subkontinent, Mellemøsten, Fjernøsten og orientalske nationer så godt.

Lande som Kina, Singapore, osv. udvikler på en eksponentiel sats inden for infrastrukturudvikling. Kinesiske infrastruktur er blevet så stærk i den seneste tid, at selv de indre byer og fjerntliggende områder er også godt lagt med ren brede veje, bygninger, indkøbscentre, broer mv. Alle denne vækst har ladet for at forhøje byggemateriel salgene.

Byggemateriel salg havde været mest i de vestlige regioner i årtier af tresserne til midten af firserne. Men i sidste tyve år af økonomisk vækst i den østlige del af kloden havde været eksponentiel. Stigningen i middelklassen og bedre indtjening ressourcer har ført til økonomiske vækst. Denne vækst har krævet mere udvikling af bolig- og erhvervsejendomme forretninger mv. Stigningen i udviklingen af sådanne forretninger har ført til stigning i job anlægsarbejder. Disse job værker har tilpasset til de skiftende udviklingsmæssige mønster således entreprenørmateriel salg har samlet tempo equivocally.

Flere og flere bygherrer og arkitekter er kommet sammen og store byggefirmaer har bygget kampesten langs hele den økonomiske vækst. Kæmpe tårne, indkøbscentre, store brede veje, motorveje, motorveje, broer, overføringer, osv. har ført til stigningen i byggemateriel salg. Siden al denne udvikling arbejde opfordrer til større virksomheder til at påtage sig alle typer af job værker, og mange virksomheder har foretaget strategiske partnerskaber, joint ventures, statslige bodings og alliancer med de indenlandske modstykke til bedre vækst. Alle disse store virksomheder har opbygget deres eget byggeri flåde samt byggeri specifikke arbejdskraft.

Disse byggemateriel salg er normalt relateret til jern og stål priserne. Da der har været flere udgravninger for jernmalm og nye afsætningsmuligheder, er jern og stål marked vokset i et sundt tempo i disse udviklingsmæssige årtier. De store projekter, der kræver tunge kapitalinvesteringer. I udviklingslandene er den cykliske rotation af kapital mere reguleret og strategisk. Således er investorerne i stand til at vælge store lån og skabe deres egen kapital til køb af tungt bygge udstyr. Det tunge udstyr salg i disse lande er derfor mere korrekt finansierede og mindre tilbøjelige til finansielle risici.

I tilfælde af konstruktion er udstyr salg prissætning også en vigtig faktor. Det afgørende for omfanget af salg eller om konstruktøren foretrækker at gå ind for leje af udstyr. Prissætning også fungerer som en afgørende faktor for efterspørgslen på markedet. Efterspørgslen ledes som det specifikke land, tilgængeligheden af disse udstyr i regionen, priserne på jern og stål, osv. Derudover til opførelse udstyr salg finansiering af køb af konstruktion udstyr fungerer som en ekstra fordel og giver en konkurrencefordel i salg af udstyr. Finansiering af køb fører til forøgelse af byggemateriel salgene af producenterne.

Byggemateriel salg er således mere eller mindre direkte afhængige af prisstruktur og finansiering til rådighed, som det bliver medtaget i de projektomkostninger. Dette salg er mere udbredt i vækstøkonomierne hvor flere infrastrukturudviklinger regelmæssigt finder sted.