Bekræfter penge

Skaber overflod er sandsynligvis den hotteste emne på internettet. Uanset om du ønsker for at starte en virksomhed fra din hjemmecomputer eller forsøger at payoff dit realkreditlån i tid til at gå på Pension med komfort, synes alle interesseret i hvordan man får flere penge. Der er personlig vækst og spirituel vækst lektioner involveret i at skabe velstand, der har været forsimplede. De fleste mennesker har spørgsmål omkring penge at får dem til at blokere sig fra rent faktisk at skabe et liv i rigdom og overflod. Et større stykke af ændrer en selvstændig tale er erklærede positive bekræftelser. Dog uden hårdt arbejde og en smule af gamle gammeldags knofedt er bekræftelser værdiløse.
Første off, lad os se på hvorfor vi selv har brug for bekræftelser. Mange af os blev lært, at penge er roden til alt ondt. Den reelle tilbud bør læse, “kærlighed til penge er roden til alt ondt.” Ja, grådighed er den virkelige emne, ikke mængden af penge på ens bankkonto. For uanset af hvilken grund lektion om grådighed er blevet undervist alle forkert og folk tror at penge i sig selv er onde. Penge er blot et middel til byttehandel, et handelssystem. Jeg vil handelen dig en kylling for en ny kjole. Vi accepterer at swap papirpenge eller mønter, der opretter svarende til handel for ikke at skulle trække kyllinger og kjoler rundt med os. Penge er blot et middel til at skabe handler. Det er også en måde at spare op til senere. Jeg vil give dig en kylling i dag, men jeg vil have æbler, når du høste dem fra din træer dette efterår. Penge kan akkumuleres over en større aftale. Jeg har arbejdet hele året at gøre sko for hele landsbyen således at de kommer alle hjælpe mig med at bygge mit nye hus denne sommer. At sige, at penge er roden til alt ondt er ligesom at sige, at handel med varer og tjenesteydelser er onde. Handel er handel, er samarbejdet i et numerisk format. Intet mere intet mindre.
Et andet begreb, som mange af os har at aflære er tanken om, at det er virkelig svært at tjene til føden eller er det virkelig svært at samle nogen form for rigdom. Personligt, jeg høre min far fortæller mig gennem hele min barndom, at “Tingene er meget sværere, når du kommer i den virkelige verden.” Sandheden være kendt, intet i mit liv har været så svært, som min barndom var. For de første 15 år efter jeg forlod min fars hjem, måtte jeg arbejder virkelig hårdt på at gøre hver en øre, fordi Thats hvad jeg troede var den vokset op måde at gøre det. Jeg har en ven, der blev rejst på den modsatte tankegang. Han var opmuntret som barn, han var helt i stand til at tjene penge med eller uden nogen fancy kollegium grader og sådan. Resultatet er, at han altid har penge og det strømmer ind og ud af hans hænder temmelig frit. Han bygget selv en virksomhed fra jorden på sin første prøve fordi det aldrig gik op for ham, at han skulle mislykkes og kamp.
Vores trossystemer omkring penge afgjort sagen. Hvad vi mener om os selv og penge er mere magtfulde end mange mennesker er klar over. De fleste børn opvokset i velhavende familier er ikke kun lært hvordan man laver penge, men der er også en grundlæggende tro på, at de vil naturligvis fortsætte den familietradition. De fleste børn opvokset i fattigdom er lært noget som helst om hvordan at samle rigdom og er konditioneret til at tro, at de aldrig vil være rig anyways. Disse er ekstremer. De fleste af os er et sted i midten og så er vores opfattede indtjeningspotentiale.
Tage et stykke tid og alvorligt grave gennem dine tanker om penge. Hvad var du undervist? Hvad var rolle modelleret til dig? Står over for din selv-begrænsende tanker vil hjælpe dig med at holde op med at lade dem køre dit liv. Du bliver nødt til at arbejde overtid bevogtning dit hver tanke, når du går videre ned stien mod et liv i overflod. Et stort stykke af, vil omfatte angivelse bekræftelser. Det er en metode til ændring af edb-programmet kører i din hjerne. Lad os sige at din oprindelige software var designet til at tro, at der ikke er nok rigdom at gå rundt og derfor vil det være næsten umuligt for dig at få dine hænder på noget af det. Du ønsker at opgradere til en nyere program, der hjælper dig til at manifestere flere penge i dit liv. Desværre, den menneskelige hjerne ikke tillade et program til at blive slettet, når det er sat på plads. Så, du nødt til at sætte en altoverskyggende program overtop af den oprindelige fejlbehæftet program. Hver gang det gamle program starter pludrende om knaphed og manglen på penge til at findes, skal du straks fortælle din hjerne til at stoppe og spille det nye program, der mener, at der er mere end nok til at gå rundt. Det gør du ved at fortælle dig selv positive bekræftelser. Tvinge dit sind til virkelig at se håndgribelige bevis på, at der er penge nok i verden for dig at leve det liv, du drømmer om.
Bekræftelser er fantastisk og kraftfuld, men af sig selv, vil de ikke gøre dig en smule af gode. Meget få Self-Made millionærer gjorde det blive siddende i lotus stilling med angivelse til kosmos, deres bankkonto magisk vokser af sig selv. Du har stadig til at stå op og gøre noget. Sælge noget. Give væk en service. Lære noget. Få folk til at føle noget. Bygge noget. Ja, du bør vælge noget, du elsker at gøre fordi det vil være lettere at blive rigtig god til det. Ingen ønsker at blive en ekspert i et emne, der borer dem til døden. Det er lidt ligesom at historien om den lille motor forsøger at trække sig selv over bakken, “Jeg tror, jeg kan. Jeg tror, jeg kan. Jeg tror, jeg kan.” På samme tid, han arbejder hårdere så han nogensinde havde i hele sit liv. Gøre.
Copyright 2006, Skye Thomas, morgendagens kant

56 thoughts on “Bekræfter penge

 1. Allergies, and finally the last doctor ordered an MRI which came
  back normal, the she ordered a complete blood panel, the office
  call me today and said that they are still waiting for some results but
  so far her thyroid is low, my daughter continues with the headache to the point that she cries during the pain episodes, but
  she says that she feels dizzy ,fuzzy headache, plugged up ears, constantly.
  http://llviabest.com buying viagra online from pfizer

Leave a Comment